Vi 60-talister som vägrar bli vuxna

– 1967 året Sverige ändrade till högertrafik 😉 Källa Wikipedia

Jag är 60-talist, född 1967, så sen sådan men ändå! Kanske har jag också litet influenser  från 70-talisterna 🙂

Jag tycker i alla fall om att känna mig fri, otvungen och har en ganska rastlös själ. Jag tycker om att njuta av livet, äta gott och ha det bra! Alltså speglar  jag nog verkligen en 60-talist så som vi så bra beskrivs av Bjurman i Aftonbladets krönika. 60-talisterna blir liksom aldrig vuxna. Inte på riktigt. Håller helt med!

Jag ser i spegeln att jag faktiskt är nära 50 men känner mig som 25. Gillar såväl att slöa i soffan som att ha 1000 olika saker på gång. Vill helst att ”nån annan” städar åt mig och tycker om att shoppa. Jag tycker det är kul att jobba men måste ha ett arbete som varierar och stimulerar, annars blir jag uttråkad. Jag tycker inte om när andra bestämmer vad jag ska göra- men gör gärna saker jag själv tycker är viktigt!

Jag tycker också om ungdomliga kläder, och precis som Bjurman skriver så har jag precis som tonåringarna obekymrat nudie-jeans och Converse-sneakers :)- och ibland oxå litet för kort kjol för min ålder !DSC_0632

Jag tycker precis som många 60-talister att släkten viktig, vilket 80-talister inte i samma grad uttrycker, men jag värdesätter också vänner mkt!

Riktig tant blir jag nog tids nog ändå – även om jag inte förstår det själv!

 

 

Kommentera