Stockholm t-o-r

Hej alla glada!

Hur har ni det i Sverige- har värmen kommit? I mittsverige, där jag bor, är det KALLT. Ovanligt kallt faktiskt måste jag säga, det gäller att klä på sig! Idag sitter jag på tåg mest hela dagen, fram och åter Härnösand- Stockholm på samma dag. Men vad gör man inte för att nätverka? Ska idag träffa en härlig grupp människor som alla är disputerade inom intensivvård! Inspirerande att höra vad som försiggår i landet! De flesta arbetar kliniskt inom intensivvård- vilket är upplyftande ( jag är ju mest bara på universitet nu..)Saknar faktiskt miljön emellanåt!

Jag anar att det är litet grönt i Stockholm i alla fall- det är det inte hemma… Planerar veckans mat, vilket är ett måste för mig för att få en sund kosthållning.När jag surfar på recept så hittar jag såå himla mkt annat gott jag blir sugen på- kolla bara här vilket gott paloerecept på lakritsfudge! MMM- det blir att prova ngn dag!

Vi hörs:)!//Marie

Kommentera