Ljuvlig fisk på grönsaksbädd

Den här fiskrätten är otroligt välsmakande och tilltalade såväl barn som vuxna!!


4 port

1 påse pangasius filéer

salt, svart och vitpeppar
Ca 1 msk vitvinsvinäger

Riven parmesan, ca 1 dl

Champinjoner
Gul lök
Paprikor i olika färger
ca 10 cm rättika
10 cm purjolök

skalet av 1/2 lime

2 dl grädde
1 dl creme fraiche

Gör så här:
Salta och peppra fisken. Hetta upp en stekpanna och stek fiskfileerna hastigt i smör så de endast får fin färg – skvätt över litet vitvinsvinäger.

Grönsaksröran finhackas och steks sedan i kokosfett. Lägges i en ugnsfast form där sedan fiskfileerna läggs ovanpå.
Stekskyn av fisken hälls ovanpå grönsakerna.

Lägg creme fraiche och grädde ovanpå fiskfileerna och riv parmesan ovanpå. Skalet av en vältvättat lime strös på innan parmesanosten.

In i ugnen 200 grader i 20 minuter.

Till detta en sås på creme fraiche, citro, salt vitpeppar och röd stenbitsrom!

Uuuuuurrrrrgott!!

Kommentera