Lax med tre sorters ostar

 En rätt med mkt god smak – om du som jag gillar ost!

4 portionsbitar lax
ca 10 cm purjolök
ca 50 g camboloza
ca 75 g gräddädel
ca 100 g mozzarella / annan riven ost
1 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
Pressad citron
1 msk chilisås
En skvätt olivolja

Sätt på ugnen på 200 grader.
Hacka purjolöken fint och lägg i botten på ugnsfast form. Hacka ädelostarna fint och fördela över / i fisken ( gör hål i laxbitarna).

Rör ihop creme fraiche och vispgrädde, salta och svartpeppra samt skvätt i litet pressad citron. Tillsätt chilisåsen och häll röran över fisken. Avsluta med riven ost.
In i ugnen i ca 20 minuter ( ha koll så fisken inte blir torr)

Mkt gott!
Serveras med valfria wokade grönsaker!

Kommentera