Jenny’s LCHF Biskvier

Jenny’s LCHF biskvier

Mandelmassa
  200 gram sötmandel
3 msk vatten
½ dl Sukrin
Skålla mandel. Ta bort skalet.
Mixa mandeln till mjöl i matberedare.
Häll i sukrin och mixa någon minut.
Blanda sedan i vatten och låt det bli en formbar smet
2 ägg vitor vispas till hårt skum
½ msk sukrin blandas i under vispningen
Blanda sedan i mandelmassan i äggvitorna och rör om.
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
UGN 175 grader ca 15-20 min.
Plocka bort dom från bakplåtspapperet innan de har svalnat.
CHOKLADKRÄM
 100 -150 gram mörk choklad smältes i vattenbad
1 dl grädde och 1 msk smör kokas upp.
Blanda sedan i den smälta chokladen och låt den tjockna.
Kan ta en stund eftersom den måste svalna.
Tips! Blanda i ytterligare smör 25 g och eventuellt lite LCHF florsocker 1 msk .
Klicka eller spritsa ut smeten på de svalnade kakorna.
Smält 150 gram mörk choklad.
Doppa kakorna med chokladsmeten så att halva kakan blir täckt med choklad.
Nu är dom färdiga!

Kommentera