Het smakrik Coleslaw

Igår på Valborg åt vi grillat och det var hur gott som helst. Prova den här annorlunda varianten på coleslaw, nästa gång ni grillar! Kanske litet mer kolisar än i en vanlig, pga mangon men det köper jag för den goda smakens skull!

Coleslaw med curry, mango och srirachasås

Från Ica.se kommer detta inspirerande recept på annorlunda coleslaw för grillat!

Ingredienser

  • 600 g vitkål (gärna färsk)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 morot
  • 2 dl tinad mango (tärningar)
  • 1/2 kruka koriander
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 1/2 tsk dijonsenap
  • 1 msk curry
  • 2 tsk srirachasås
  • svartpeppar

Instruktioner

  1. Ansa och strimla vitkålen tunt -gärna med mandolin.
  2. Massera in salt och vinäger i kålen. Låt kålen stå i ca 15 minuter.
  3. Skala och riv moroten. Hacka mangon och koriandern grovt. Krama ur vätskan ur kålen
  4. Blanda alla ingredienser till coleslawen. Smaksätt med peppar och ev. mer salt.
Summary
Recipe Name
Coleslaw
Published On
Preparation Time

Kommentera