Hade glömt hur det kändes…

… att vara riktigt sockerabstinent! Trots mina avsteg under åren med LCHF har jag aldrig riktigt tagit steget till att äta så pass illa att jag fått ngn typ av abstinens. Men nu.. Hallå. I sommar har vi inte alls ätit bra utan har ägnat all vår vakna tid till att snickra stall, såväl dagar som kvällar! Då har det blivit snabbmat som lösning. Dessutom har jag unnat mig snacks i massor och det nya: naturgodis;( Det kan man inte göra om man som jag har sockerberoende så såklart är det nu illa när avgiftningen ska igång!

Det gäller att se till att man har annat ätbart hemma istället och hitta andra kvällsrutiner. Typ te och frökex med ost till kvällen.  Vet ju att det fungerar men nu är det tungt.

Stallet blir fint i alla fall! Planerad inflytt 1 okt och vi jobbar för fullt för att hinna med. Här en liten bildkavalkad från sommaren 2016! Som ni kommer att se så visade det sig att Dansing är dräktig! Helt otroligt nog! Hingsten är St Erik från Lövsta stuteri 😉

Målning och tak läggs
Målning och tak läggs
Nästan färdig gavel!
Nästan färdig gavel!

Kommentera