God fortsättning till er alla!

Nu är julen här och nästan över 🙂
Julmaten var huur god som helst, måste försöka få svärmor Ullas recept på tjocka revbensspjäll och ge er alla, för så goda spjäll finns bara inte! De bara ramlar loss från benet och smakar underbart!

 Så här fint var ett av borden dukat, det var vuxenbordet! Nere var ett ytterligare bord för 6 barn dukat åxå!

Ett tips är i alla fall min hemlagade rödcoleslaw! Så här gjorde jag;

*  En kvarts rödkålbit – finstrimlas
* 1 rödlök finhackas
* 1 msk dijonsenap
* Ca 2 dl strimlad gurka ( ngt avrunnen)
* Svartpeppar och salt
* ca 1 dl Majonäs
* Ca 1 dl Creme Fraiche
* 0,5 dl olivolja röres i
Rör ihop och låt stå – det här smakar underbart!
Behöver ju inte användas enbart till jul!

Kommentera