Fröknäcke LCHF

Gott och hälsosamt fröknäcke med äggvita för att hålla ihop extra bra! Vet tyvärr inte vartifrån jag ursprungligen tog detta 😉

1 ¼ dl hett vatten
1 msk olja
2 msk äggvita
½ dl pumpafrön
½ dl solrosfrön
2 msk chiafrön
2 msk sesamfrön
½ msk kokosmjöl
1 msk pofiber
1 ½ krm salt

Blanda alla torra ingredienser.
Rör ner äggvita och olja.
Rör till sist ner det heta vattnet. Låt röran stå i minst 6 timmar .

Värm ugnen till 175 grader. Bred massan på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda knäcket i 40 minuter, ta ut det en gång under tiden , skär i bitar och vänd på det.

Öppna luckan och låt värmen falla till 100 grader.

Grädda ytterligare i ca 30 minuter till knäcket blir torrt.

Kommentera