Fisk a la Per


– Posted using BlogPress from my iPa


Igår åt vi fisk av PER;) det var ur Morbergs kokbok ( kolla den är signerad) och det var PELLE som kockade… Hur gott som helst!!

Receptet:
1 fjällröding
Salt, vitpeppar
Smör

Fyllning:
2 tomater
1gul lök
1/2 citron
7 champinjoner
2 msk olivolja
En rejäl knippa blandade färska örter
Flingsalt vitpeppar

Sätt ugnen på 200 grader
Rensa och skölj rödingen och gnid in den med salt och vitpeppar
Skär alla saker till fyllningen i små bitar och sist blandar du i örterna .
Lägg rödingen i folie och lägg fyllningen inuti fisken!
Klicka smör ovanpå och vik ihop till ett paket.
Ini ugnen 200 grader ca 35 minuter! Serveras med valfritt tillbehör!

Utöver detta skapades en sås på turkisk youghurt, röd caviar och chilikrydda!

Kommentera