Bästa LCHF:pastan

Har nu provat Ryska Dockors recept på Recept på mejeri och glutenfria lasagneplattor (eller pasta)
Jag tycker denna variant är riktigt bra och då speciellt för att göra Lasagne på! Lätt att göra också 😉

Du behöver: 

4 ägg
1 dl vatten
0,5 dl fiberhusk
2 msk kokosnötmjöl
1-1,5 tsk salt


Så här gör du:

  •  Vispa ihop ägg och vatten.
  • Tillsätt fiberhusk och kokosnötmjöl. Vispa ordentligt.
  •  Låt stå att svälla i 10minuter. Vispa ihop degen en gång till.
  • Dela upp degen i två delar.
  •  Kavla ut tunt varje del mellan två oljade bakplåtspapper.Ha tålamod och kavla åt litet olika håll för att det ska bli hyfsat jämnt.
  • Grädda lasagneplattor i ugn (with baking paper on), 130 grader i ca 9-10 minuter. 
  • Then cover with cheese sauce, minced meat (or other filling) och – Return to the oven to bake the lasagna as a whole!

Mums!

Leave a Reply